23.03.2017
Kokemäki | Vanha yhteiskoulu
23.03.2017
Pori | Juhlatila Katariina
Nivelet kuntoon -luennolla kuullaan mm. miten voi välttää tekonivelleikkaukset ja miten voi päästä eroon nivelvaivoista pysyvästi. Elämäsi liitto järj.
24.03.2017
Pori | Otsolan kansalaisopisto
Miksi tavaraa kertyy? Entä miten luopumista voi helpottaa? Luennolla kuullaan ammattijärjestäjän neuvoja ja niksejä tavaroiden karsintaan ja tavarapaljouden hillintään. Vapaa pääsy.
25.03.2017
Eura | Pyhäjärvi-instituutti
Minna Mäkinen pitää esitelmän Kauttuan teollisesta historiasta ja työväestä. Esitelmätilaisuus on ilmainen ja avoin yleisölle. Järj. Satakunnan Historiallinen Seura.
25.03.2017
Pori | Porin kirjaston kokoustila (kellarikerros)
Kanadan suurimpaan rekkafestariin loppukesällä. Porin Rahtarit ry:n ja Suomen Linja-auto- historiallisen Seuran Satakunnan osaston yht: Aiheesta kiinnostuneet, tervetuloa.
26.03.2017
Pori | Otsola
Aija Tuukkala luennoi aiheenaan "Luonnotar". Järj. Teosofinen seura Kaukomielilooshi.
27.03.2017
Rauma | Meriristi
"Ihmisten ja enkelien kielillä..." aivan niin, mutta meneekö sanoma perille? Viestintäpariskunta Leena ja Tapio Seppälä. Luennon alussa aamukahvi ja lopussa keittolounas. Avoin kaikille.
27.03.2017
Pori | Porin seudun kansalaisopisto
intendentti, FM Tuulikki Kiilo, Rakennuskulttuuritalo Toivo.
28.03.2017
Pori | Porin kaupunginkirjasto
Keskustelullinen yleisöluento, mukana kuvaesitys Väinölän yhteisön toiminnasta. Järj. Väinölän yhteisö, Ihmisyyden tunnustajat.
Pori | Porin seudun kansalaisopisto
Kaikille aurinkoenergiasta kiinnostuneille avoin tilaisuus tarjoaa paljon tietoa, käyttökokemuksia ja vinkkejä sekä aurinkolämmön että -sähkön hyödyntämiseen, myös taloyhtiössä.
Harjavalta | Harjavallan kaupunginkirjasto
Heli ja Pekka Peltola luennoivat uudesta rauhankulttuurista ja yhteisöelämästä.
31.03.2017
Huittinen | Huittisten kaupunginkirjasto
Perjantaipaussin vieraana toimittaja-kirjailija, kokemusasiantuntija ja päihdetyöntekijä Johnny-Kai Forssell. Järj. Huittisten kaupungin kirjasto- ja kulttuuripalv. ja Huittisten seudun kansalaisop.
Pori | Porin seurakuntakeskus
Kaikille avoin ja maksuton, ikäihmisten oma luentosarja: Uudet virret kanttori Guido Kriikin johdolla. Järj. Porin kesäyliopisto ja Kirkko Porissa.
Pori | Prizztech Oy/Enter
Rauma | Kulttuuritalo Poselli
Illassa pureudutaan vanhojen pientalojen energia- ja ekotehokkuuteen. Tarjolla mm. asiantuntijoiden vinkkejä, mitä kannattaa korjata ja mitä ei.
10.04.2017
Rauma | Meriristi
Mutta myös enkelinsä, on emeritus- arkkipiispa John Vikströmin hiljaisen viikon maanantain luennon aihe. Avoin kaikille. Luennon alussa aamukahvi ja lopussa keittolounas.
11.04.2017
Pori | Porin kaupunki
Maksuton seminaari terveydenhuollon ammattilaisille ja teknologian kehittäjille. www.datatiede.fi/tapahtumat/terveys2017. Ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä.
19.04.2017
Ikaalinen | Ikaalisten kaupunginkirjasto
Tietoa ja esittelyä Pohjois-Norjan ja -Ruotsin vaellusreiteistä. Harri Ahonen.
19.04.2017
Harjavalta | Harjavallan kaupunginkirjasto
Lukuviikon dekkari-illassa kirjailijavieraina ovat harjavaltalainen Pertti Koskinen ja porilainen Arttu Tuominen.
20.04.2017
Pori | Porin Puuvilla Kirjasto-olohuone
Pori | Porin yliopistokeskus
Avoin keskustelutilaisuus; TtM Niina Mitikka alustaa aiheesta “Vastaanottokeskuksen johtajana - koko Curriculum vitae käytössä?” Järj. Porin Akateemiset Naiset ry.
Merikarvia | Merikarvian koulukeskus
04.05.2017