Ilkka Ahon maalauksia Rauman taidelainaamossa helmikuun ajan

Rauma | Taidelainaamo, pääkirjaston 2. krs

Asetelmissa näkyy taiteilijan kiinnostus perinteikästä, realistista ilmaisua kohtaan. Taiteilija on halunnut tutkia maalauksissaan erilaisten esineiden ja materiaalien kuvaamistapoja, varjoja ja valon heijastuksia. Teosten tunnelma on kiireetön ja rauhallinen. Taidelainaamossa esillä olevat öljyvärimaalaukset ovat uusia ja valmistuneet parin viime vuoden aikana.

Ilkka Aho (s. 1990) on raumalaissyntyinen taiteilija. Hän on opiskellut Tukholmassa Swedish Academy of Realist Artissa ja Kotkan Repin-instituutissa. Vuonna 2015 Ilkka Aho muutti Kankaanpäähän, sai työhuoneen ja ryhtyi tekemään taidetta kokopäiväisesti. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistuu aktiivisesti yhteisnäyttelyihin. Ilkka Aho on Rauman taiteilijaseuran jäsen.

Ilkka Ahon teoksiin voi tutustua Rauman taidelainaamon näyttelyssä helmikuun ajan. Taidelainaamo sijaitsee Rauman pääkirjaston toisessa kerroksessa ja se on avoinna keskiviikkoisin klo 15-18 ja lauantaisin klo 11-14.

Tapahtuma-ajat:

Ajalla 3.2.–28.2.