Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Mielensäpahoittaja ja poika

Rauma | Rauman Kaupunginteatteri

Tuomas Kyrön teoksiin pohjautuva suosikkinäytelmä! Rooleissa Esko Roine ja Aimo Räsänen.

Valtakunnan valloittanut Mielensäpahoittaja on kirjailija Tuomas Kyrön luoma hahmo. Niin hauska ja viisas, niin tosi ja tarpeellinen ja samalla, myönnetään pois, ihan mahdoton jäärä.

Tarinan hersyvä huumori on taitettu elämän pohjimmaisella haikeudella, komedian sävyt ovat syvästi suomalaisia. Keskiössä isä, jonka mieli niin helposti pahoittuu. Isän voinnista ja touhuista on alituiseen huolissaan hänen aikuinen poikansa.

Seija Holman dramatisointi pohjautuu Tuomas Kyrön teoksiin Mielensäpahoittaja, Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike ja Miniä. Mausteena käytetty myös kirjailijan Helsingin Sanomissa ilmestyneitä kolumneja. Kantaesitys Tampereen Työväen Teatterissa 20.2.2013.

HUOM! Esitykset Rauman Kaupunginteatterissa vain KE 21.2. klo 19 ja TO 22.2. klo 14 ja klo 19.

Katsojapalautteita:

”Kyllä minä niin mieleni pahoitin, ei nyt pitänyt paikkaansa! Nautittava vierailu Kuopiossa. Hyvä ”otsokarhu” Aimo Räsänen ja Esko Roine. Paras esitys vuosiin, saitte minutkin teatteriin. Kansa tykkäs ja taputti. Ihastuin Aimon rooleihin jo ainakin 17 vuotta sitten, kesäteatterissa, samoin Uusi Päivä vie mukanaan. Kuin myös Esko Roine ja hänen karismansa. Kiitos rattoisasta vierailusta!

”Käsittämättömän hauska kappale ja huikea näyttelijöiden suoritus. Ei voinut olla nauramatta ja naurua kyllä riitti. Täytyy mennä uudestaan katsomaan ja kokemaan aito ilo!”

Kyrön jäätävän nerokasta sanailua yhdistettynä Roineen ja Räsäsen karismaattiseen ja ihon läpi imeytyvään läsnäoloon. Yksinkertaiset asiat ovat aina parhaita. Ensimmäistä kertaa elämässäni itkin teatterissa. Ja nauroin. Luoja tietää, että nauroin.

Dramatisointi
Seija Holma
Ohjaus
Marika Vapaavuori
Lavastus
Oskari Löytönen
Pukusuunnittelu
Katri Innamaa ja työryhmä
Valosuunnittelu
Juha Haapasalo
Äänisuunnittelu
TJ Mäkinen

Rooleissa
Esko Roine
Aimo Räsänen

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 21.2. klo 19–21
  • to 22.2. klo 14–16
  • to 22.2. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Rauman Kaupunginteatteri

Sijaintikunta: 

Rauma

Käyntiosoite: 

Alfredinkatu 2

Postinumero: 

26100

Postitoimipaikka: 

Rauma

Puhelinnumero: 

(02) 8376 9900

Sähköposti: 

raumanteatteri@raumanteatteri.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: